Om Plotin A/S


Hans Malmstrøm, +45 4015 4774

Plotin A/S er en virksomhed som startede i 2006 med fokus rettet mod at hjælpe virksomhedsejere og ledere.
Gennem vores proces, Plotin-processen, udvikler vi virksomhedens processer og gør livet lettere og mere inspirerende for ejeren/lederen – og ikke mindst: Sikrer at økonomien trives og vokser!

Jeg startede virksomhed for første gang i 1986 samtidig med jeg læste på Copenhagen Business School (eller Handelshøjskolen som det hed dengang). Min virksomhed, DATA FORUM A/S, solgte ERP-løsninger (Microsoft-Navision) til mindre og mellemstore handels-, service- og produktionsvirksomheder. I løbet af 90’erne kom min partner, Mogens Johansen til fra Ølstykke og der lagde vi grundstenen til udvidelse som bestod af import og distribution af hardware til detailbranchen. (Bonprintere, scannere, kasseterminaler etc.) Produkterne kom fra hele verden hvilket i en årrække bragte os vidt omkring.

I år 2000 solgte vi vores hardware distributionsaktiviteter til den engelske virksomhed DIGIPOS Inc. som havde datterselskaber i en rækker lande rundt om i verden. Jeg fortsatte i DIGIPOS Internationale bestyrelse og Mogens blev direktør for den danske afdeling. Samtidig hermed drev jeg vores ERP- og IT-løsningssalg videre i DATA FORUM A/S. I 2003 solgte jeg vores ERP-aktiviteter til virksomheden Inventio A/S. Jeg fik efterfølgende tilbudt en stilling hos DIGIPOS som europæisk direktør for salg og marketing som jeg bestred i ca. 1 år hvorefter jeg fik opgaven at reorganisere den nordiske organisation der var repræsenteret i alle 4 lande.

I 2006 var det tid til en forandring med fokus på at forretningsudvikle for en række danske virksomheder.

Tiden for salg og implementeringen af ERP systemerne var forbi, så min nye virksomhed skulle adressere virksomhedsejerne direkte, men i et bredere perspektiv end blot ERP-systemet.

Således blev Plotin født – umiddelbart et lidt besynderligt navn – men inspirationen kom fra den græske filosof hvis tanker altid havde kræset om at vi alle er forbundet sammen af noget større (i modsætning til datidens tanker om at verdenen var styret af en række guder, der hver i sær havde deres specielle “kompetancer”)

Vi henvender os som sagt primært til virksomhedens ejer(e), og gennem strømlignende og faste processer sikre vi en udvikling som giver den rigtige økonomi, ro og overskud.

Værktøjerne er en blanding af optimering af ERP systemerne til at levere den korrekte information (ikke bare data), en effektiv ledelse og en markedsføring i verdensklasse.

De bedste hilsner,
Hans Malmstrøm

Mobil +45 40 15 47 74
Mail: hm@plotin.dkTilmeld dig vores nyhedsmail.

Få spændende informationer og viden direkte i din indbakke.

Du er nu tilmeldt vores nyhedsmail.